فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۱۴۲۸۶
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۸ - ۰۹-۰۸-۱۴۰۲
کد ۹۱۴۲۸۶
انتشار: ۲۰:۲۸ - ۰۹-۰۸-۱۴۰۲

ترفند| از گوگل بخواهید داده‌های شخصی شما در اینترنت را شناسایی و حذف کند

ترفند| از گوگل بخواهید داده‌های شخصی شما در اینترنت را شناسایی و حذف کند
گوگل به تازگی ویژگی را برای کاربران معرفی کرده تا با استفاده از آن از وجود داده‌های شخصی خود در نتایج جستجو آگاه شده و امکان حذف آن را داشته باشند.

عصر ایران- بر اساس داده های استاتیستا، 83 درصد از بازار جستجو تحت سلطه گوگل است و از نزدیک ترین رقبای خود مانند مایکروسافت بینگ یا یاهو جلوتر است.

 بنابراین، اگر شخصی به دنبال داده های کاربر دیگری باشد به احتمال زیاد ابتدا گوگل را امتحان کند. بر اساس گزارش سی ان بی سی، این شرکت یک ویژگی مخفی جدید را به کار گرفته که هر زمان که نتایجی را با اطلاعات شخصی کاربران پیدا کند به آنها اطلاع می دهد. همچنین به کاربران اجازه می دهد تا داده های خود را از نتایج جستجو حذف کنند.

هفته گذشته، گوگل ویژگی « Remove this result» را (در نسخه بتا) معرفی کرد که در آن کاربران می‌توانند درخواست حذف داده‌های خود را از جستجوی گوگل ارسال کنند. با این حال، این ابزار اطلاعات را از تمام اینترنت یا آن وب سایت خاص حذف نمی کند بلکه یافتن آن اطلاعات را برای سایر کاربران دشوار می کند.

برای اینکه این ویژگی کار کند، کاربران مجبور نیستند درخواستی را به گوگل ارسال کنند. در عوض، این ویژگی شماره تلفن، ایمیل و آدرس خانه کاربر را جستجو می‌کند و زمانی که چیزی پیدا کرد به او هشدار می‌دهد. پس از آن، کاربران می توانند از گوگل بخواهند که آن را از نتایج جستجو حذف کند.

گوگل اطلاعات را از اینترنت حذف نمی کند. اما از جستجوی گوگل پاک می شود تا یافتن آن برای دیگران دشوارتر شود. کاربران می توانند به راحتی از گوگل بخواهند که در صورت یافتن اطلاعات شخصی خود به آنها هشدار دهد. در ادامه راهنمای گام به گام در مورد نحوه انجام اینکار آمده است:

چگونه از گوگل بخواهیم اطلاعات شخصی را در جستجو پیدا کند و در مورد آنها اطلاع دهد

1.مرورگر وب را باز کنید و myactivity.google.com/results-about-you را تایپ کنید.

2.گزینه « Results to review» را انتخاب کنید.

3.روی گزینه « Get started » کلیک کرده و «next» را دو بار فشار دهید.

4.اطلاعات شخصی مانند نام، آدرس، شماره تلفن و ایمیل را اضافه کنید. کاربران همچنین می توانند چندین ورودی برای هر یک اضافه کنند.

5. اطلاعات ارائه شده را تایید کنید.

6.گوگل 3 راه برای اطلاع رسانی به کاربران ارائه می دهد: ایمیل، نوتیفیکیشن یا هر دو. کاربران باید راه مدنظر خود را انتخاب کنند.

7.در نهایت، کاربران یک پاپ آپ می بینند که می گوید: « We’re taking a look » یعنی ما در حال بررسی هستیم.

کاربران پس از این، باید منتظر اعلان های گوگل باشند. با دریافت هشدار، کاربران می توانند انتخاب کنند که گوگل آن را از جستجو حذف کند یا خیر. در حین ارائه اطلاعات، اگر کاربران اشتباهاتی مرتکب شده باشند، گوگل به آنها اجازه اصلاح می دهد. برای انجام این کار، کاربران باید به صفحه « Results About You » برگردند و تغییرات خود را انجام دهند.

منبع: فارس

برچسب ها: گوگل ، اینترنت
ارسال به دوستان
captcha
نخست‌وزیر عراق از خروج کامل نیروهای خارجی و پایان کار ائتلاف خبر داد تصادف مرگبار دو خودرو در محور آباده استان فارس دو کشته و شش مصدوم بر جای گذاشت بیانیه مداخله‌جویانه غربی‌ها درباره حقوق بشر در ایران و ابزار فشار سیاسی شاه کبری زیر پوستش چه شکلی است؟ (عکس) مزایده میلیونی خلیج مکزیک توسط آمریکا برای جبران بحران نفت مسکو: اوکراین تمایلی به بازگرداندن ۲۲۴ شهروند خود ندارد پیشنهاد ۶۰ میلیون یورویی بارسلونا برای جذب رودری ستاره منچسترسیتی دستگیری عاملان تعدی به مدیر برق عسلویه در پی ماینینگ غیرمجاز اسماعیل بقائی: تهدید زیرساخت‌های ایران نقض آشکار کنوانسیون‌های ژنو است خاطره جالب احمد زیدآبادی درباره ایرج، محمدعلی فردین و شناخت اشتباه مردم صداوسیما چه کرده که «مکتب حاج قاسم» هم سراغش نمی‌رود؟ قاتل خندانی که از راه بینی وارد مغز می شود؛ بررسی ظاهر و خطرات آمیب مغزخوار شاهکار غیرممکنی که خلبان روسی با میگ-29 خلق کرد؛ راز مانور زنگوله کووچر (+فیلم و عکس) نیچیروان بارزانی: ایران از تمرکز سلاح تحت کنترل دولت عراق حمایت می‌کند وزارت کشور کویت از خنثی‌سازی نقشه حمله پهپادی داعش خبر داد